Traducció jurada

Traduccions amb certificació oficial

Una traducció jurada és una traducció feta per un traductor jurat nomenat pel Ministeri d’Afers Estrangers, la Generalitat de Catalunya o les autoritats competents del país o la regió d’origen del traductor.

Les traduccions jurades són traduccions oficials i porten la signatura i el segell del traductor jurat que les fa, de manera que tenen validesa legal davant qualsevol organisme oficial. A més, les traduccions jurades porten adjunta una certificació oficial del traductor jurat, nomenat per l’autoritat reguladora competent en cada jurisdicció. Alguns organismes oficials poden demanar una legalització de la firma del traductor jurat davant notari. Si us trobeu en aquest cas, no dubteu a dir-nos-ho. De vegades els documents que cal traduir o les traduccions han d’anar acompanyades de la postil·la de l’Haia. La postil·la de l’Haia la fa un notari i serveix per verificar l’autenticitat del document a escala internacional.

A Ampersand Traduccions també traduïm aquestes postil·les. Per fer una traducció jurada només necessitem que ens envieu el document que hàgiu de traduir per correu electrònic. La traducció es pot recollir a la nostra oficina, i també us la podem enviar per correu ordinari o per missatger (també a escala internacional).

Traducció jurada al català

Quan feu determinats tràmits us poden demanar que presenteu una traducció jurada per acreditar-ne la validesa legal. Si necessiteu una traducció jurada al català, podeu utilitzar els serveis d’un traductor jurat de català nomenat per la Generalitat de Catalunya, que traduirà el vostre expedient acadèmic, escriptures, certificat de naixement, d’antecedents penals, etc. A Ampersand Traduccions som traductors jurats al català i fem traduccions jurades al català des de fa 25 anys.

Traducció jurada al castellà

Quan feu determinats tràmits us poden demanar que presenteu una traducció jurada per acreditar-ne la validesa legal. Si necessiteu una traducció jurada al català, podeu utilitzar els serveis d’un traductor jurat de català nomenat per la Generalitat de Catalunya, que traduirà el vostre expedient acadèmic, escriptures, certificat de naixement, d’antecedents penals, etc. A Ampersand Traduccions som traductors jurats al català i fem traduccions jurades al català des de fa 25 anys.

Traducció jurada a l’anglès

Si voleu fer negocis en països de parla anglesa, és possible que us demanin la traducció jurada de documents de la vostra empresa o de documents personals. En aquest cas, necessitareu els serveis d’un traductor jurat a l’anglès que treballi en la variant anglesa que correspongui: anglès americà, anglès britànic, anglès australià, etc. A Ampersand Traduccions som traductors jurats a l’anglès i fem traduccions jurades a l’anglès des de fa 25 anys.

Traducció jurada al francès

Per fer tràmits en països de parla francesa, pot ser que us demanin la traducció jurada de documents de la vostra empresa o de documents personals. Així, doncs, necessitareu els serveis d’un traductor jurat al francès. A Ampersand Traduccions som traductors jurats al francès i fem traduccions jurades al francès tenint en compte la variant lingüística que correspongui.

Traducció jurada a l’alemany

En els tràmits i negocis amb Alemanya pot ser que necessiteu fer traduccions jurades de documents de la vostra empresa o de tipus personal. Per aquest motiu, us seran molt útils els serveis d’un traductor jurat a l’alemany. A Ampersand Traduccions us oferim traduccions jurades a l’alemany, traduccions amb validesa legal i a punt per presentar davant les instàncies corresponents.

Traducció jurada a l’italià

Per fer tràmits o negocis a Itàlia és possible que hàgiu de presentar alguna traducció jurada davant determinades instàncies. En aquest cas, necessitareu els serveis d’un traductor jurat a l’italià per poder presentar una traducció amb validesa legal. A Ampersand Traduccions fem traduccions jurades a l’italià certificades per un traductor jurat d’italià.

Traducció jurada al portuguès

En els tràmits i negocis amb Portugal, Brasil i altres països on es parla el portuguès es pot donar el cas que hàgiu de presentar traduccions jurades. Així, doncs, haureu de recórrer als serveis d’un traductor jurat de portuguès. A Ampersand Traduccions us oferim traduccions jurades al portuguès amb el certificat corresponent que els atorga validesa legal.

Traducció jurada al rus

En els tràmits i negocis amb Rússia segurament necessitareu traduccions jurades de documents de la vostra empresa o de tipus personal. Per aquest motiu, us seran molt útils els serveis d’un traductor jurat al rus. A Ampersand Traduccions us oferim traduccions jurades al rus, traduccions amb validesa legal i a punt per presentar davant les instàncies corresponents.

Tipus de servei

Vull traduir del


Dades de contacte

Ells ja treballen amb nosaltres