Pressupost de traduccions amb Ampersand

A Ampersand no donem un pressupost de traduccions definitiu per anticipat sense analitzar primer el material que cal traduir perquè sabem que això pot comprometre la qualitat del resultat final.

Per això us demanem que empleneu el formulari en aquesta pàgina i hi adjunteu els documents que cal traduir (si són diversos, els podeu comprimir en un arxiu .zip o .rar) i ens comprometem a enviar-vos un pressupost en menys de 24 hores (depenent de la complexitat i el volum dels documents). Si ho preferiu, ens podeu trucar al 93 415 99 90.

Com establim el preu d’una traducció?

Preu per paraula:

Com es fa habitualment al nostre sector, assignem un preu per paraula que pot variar segons el tipus de traducció (tècnica, jurada, financera, comercial, etc.), i que podeu trobar a l'apartat corresponent del web.

Format del contingut:

En alguns casos cal donar format als documents, com per exemple comptes anuals, expedients acadèmics, etc., que contenen taules, gràfics, etc.

Volum de l'encàrrec:

Fem descomptes per traduccions de gran extensió o per repetició de continguts.

Urgència de la traducció:

Treballem amb terminis ajustats a les necessitats dels clients i podem assumir traduccions urgents, i això es reflecteix al pressupost.

Demaneu pressupost ara!