Traducció per a empreses a Barcelona

Des de 0,10 € + IVA per paraula

A Ampersand fem possible que les empreses es puguin comunicar amb qualsevol públic de manera clara i eficaç. Traduïm documents de tot tipus, com plans comercials, informes anuals, patents, contractes, catàlegs, vídeos d’empresa per al doblatge o la subtitulació, comunicacions internes, pàgines web i software, i molt més. La nostra qualitat, experiència, certificació, confidencialitat i preu ens han permès treballar amb desenes d’empreses de prestigi internacional en l’àmbit tecnològic, mèdic, farmacèutic, immobiliari, bancari i del comerç minorista, entre altres.

Idiomes que traduïm en totes dues direccions

CatalàCastellàAnglèsFrancèsAlemanyItaliàRus

Per a altres llengües, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sol·liciteu pressupost ara!

Les empreses confien en nosaltres des de fa més de 25 anys

Hi ha molt poques empreses que no hagin necessitat mai adreçar-se a una altra empresa, a un organisme o al públic d’un altre país. Probablement en algun moment deuen haver volgut tancar un acord o posar un producte o servei al mercat i fer-ne publicitat, o bé han hagut de litigar amb una altra empresa en un altre país. Per això és important comptar amb un col·laborador que faci que totes les comunicacions que rep o emet aquesta empresa siguin fidels a l’original i, al mateix temps, tinguin sentit per al destinatari, siguin rigorosament confidencials i estiguin subjectes a terminis estrictes en una o altra direcció. A Ampersand fa més de 25 anys que ajudem a aconseguir aquest objectiu.

Per a acords de negocis internacionals

Traduïm acords d’adquisició, estatuts, cartes d’intenció, escriptures de constitució, declaracions jurades, balanços generals, actes de reunions, sentències, acords de confidencialitat, arbitratges i qualsevol altre tipus de document necessari per a processos de negociació, fusió i adquisició internacional, perquè tinguin efecte a Espanya o en qualsevol altre país.

Per donar publicitat a l’empresa en qualsevol país

Traduïm qualsevol documentació de l’àmbit de la comunicació i la publicitat empresarial per arribar a un públic més ampli, com el contingut de pàgines web, el contingut de campanyes de publicitat (anuncis a la ràdio, la televisió o la premsa, Google i Facebook Ads, cartelleria, etc.), pressupostos, factures, albarans i més, en qualsevol suport.

Per fidelitzar treballadors i clients estrangers

Traduïm els documents que permeten a l’empresa fer que els treballadors de les seves delegacions a l’estranger i els clients internacionals s’hi identifiquin i, així, revertir en la seva productivitat i en la seva reputació i, per tant, en la facturació: comunicacions personals, butlletins interns, continguts de cursos de formació, vídeos corporatius, etc.

Per innovar i liderar el mercat global

Traduïm els documents que permeten a les empreses ser líders del seu sector, relacionats amb els seus productes i serveis, com ara estudis de mercat, plans d’empresa, patents i sol·licituds de patents, fitxes tècniques, manuals d’usuari, recopilació i interpretació de dades, localització de software, etc.

Ens diferencia d’altres agències de traducció per a empreses…

Un servei orientat al client

Amb un gestor de projectes que analitza i comprèn el vostre negoci i les vostres necessitats i un equip de traductors propi per a les principals llengües europees i únic per a cada projecte.

Un estricte control de qualitat

Garantit per processos de verificació interns escrupolosos que hem perfeccionat i adaptat al llarg dels anys.

Un sistema de gestió que garanteix la confidencialitat

Ja que som conscients que la gran majoria de la documentació que tractem és altament sensible.

Cenyir-nos a terminis estrictes i a acords clars

Sincronitzant els nostres calendaris amb els de la vostra empresa (fiscal, jurídic, de llançament de producte, etc.) per funcionar com un sol equip.

Tenir més de dues dècades d’experiència

En traduccions de tot tipus (tècniques, financeres, jurídiques, etc.), incloent-hi les que necessita la seva empresa.

Treballar amb traductors nadius propis

Titulats i amb més de 5 anys d’experiència, que superen un procés de selecció escrupolós i que coneixen el mercat d’origen i destinació i cada sector.

Fer servir memòries i glossaris especialitzats en les vostres traduccions

Per garantir la coherència dels vostres documents i agilitar cada nou procés.

Oferir solucions totalment personalitzades

Amb capacitat per absorbir grans volums, treballar amb qualsevol format i integrar-nos en un equip de treball de l’empresa, entre altres característiques.

Un grau de satisfacció del client demostrable

Que sempre ens recomana a altres clients, la qual cosa ens permet haver acumulat més de 40.000 projectes.

Treballem amb qualsevol format i suport per a la traducció

A una empresa que contracta una traducció amb Ampersand no li cal preocupar-se de traslladar el material per traduir a un format o suport d’ús general, com Word o Excel. També treballem directament amb bases de dades CSV, arxius HTML, PHP, XML, PO, JSON, InDesign, etc., per estalviar temps i diners als nostres clients.

Oferim serveis i solucions de traducció en tots els àmbits des de 0,10 €/paraula

Traducció jurada per a empreses

Traducció jurada

Traducció de documents per a qualsevol tràmit oficial a Espanya o a l’estranger amb traductors certificats pel Ministeri d’Afers Exteriors.

Veure servei

Traducció jurídica

Traducció jurídica

Traducció de documents de l’àmbit jurídic, com escriptures de constitució, contractes, acords de confidencialitat, estatuts, sentències judicials, etc.

Veure servei

Traducció tècnica per a empreses

Traducció tècnica

Traducció de documents que fan possible produir i consumir productes en qualsevol país: plànols, manuals d’usuari, patents, fitxes tècniques, etc.

Veure servei

Traducció financera empreses

Traducció financera

Traducció de documents relacionats amb la banca, les finances i l’economia, com ara comptes de resultats, balanços de situació, informes anuals, etc.

Veure servei

Traducció publicitària empreses

Traducció publicitària

Traducció de documents que tenen com a objectiu comercialitzar productes i serveis en una altra llengua, com ara anuncis de vídeo, àudio, imatge estàtica, per a Internet, etc.

Veure servei

Traducció webs empreses

Traducció de pàgines web

Traducció de continguts web orientats a SEO, incloent-hi els visibles i les URL, paraules clau, metaetiquetes, etc., en el format en què estigui feta la pàgina.

Veure servei

Localització de software per empreses

Localització de software

Traducció de software amb garantia de connexió i ajust entre el text i els components informàtics que l’utilitzen.

Veure servei

Correcció de textos per empreses

Correcció de textos

Ens assegurem que l’empresa dona la millor imatge procurant que els textos no continguin errors ortogràfics, tipogràfics o d’estil.

Veure servei

Disposem d’un equip especial per a traducció mèdica i farmacèutica

Alguns dels clients que confien en nosaltres des de fa molts anys són empreses mèdiques, químiques i farmacèutiques de prestigi per a les quals fem traduccions de múltiples àrees, com la medicina i la cirurgia, l’estadística de salut, el diagnòstic clínic, la indústria mèdica i farmacèutica, etc., amb traducció de sol·licituds de patents i patents, prospectes, anàlisis clíniques, recerques de mercat, informes, tesis doctorals i molt més. També oferim serveis de traducció jurada per als documents que hagin de tenir validesa legal a Espanya o a altres països.

Traducció científica

Demaneu-nos pressupost sense compromís

Envieu-nos el formulari de pressupost amb les vostres dades, el document que vulgueu traduir i l’idioma en què el necessiteu perquè ho valorem. Obtindreu una resposta en molt poques hores. Si us cal pressupostar un projecte de més volum, truqueu-nos o envieu-nos un correu electrònic i un gestor de projectes acostumat a treballar al vostre sector es posarà en contacte amb vosaltres.