Traducció per a empreses a Barcelona

Des de 0,10€ + IVA per paraula

A Ampersand fem possible que les empreses es puguin comunicar amb qualsevol públic de manera clara i eficaç. Traduïm documents de tot tipus, com plans comercials, informes anuals, patents, contractes, catàlegs, vídeos d’empresa per al doblatge o la subtitulació, comunicacions internes, pàgines web i software, i molt més. La nostra qualitat, experiència, certificació, confidencialitat i preu ens han permès treballar amb desenes d’empreses de prestigi internacional en l’àmbit tecnològic, mèdic, farmacèutic, immobiliari, bancari i del comerç minorista, entre altres.

Els idiomes més sol·licitats en traducció per a empreses són: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, rus. Per a altres idiomes, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Les empreses confien en nosaltres des de fa més de 25 anys

Hi ha molt poques empreses que no hagin necessitat mai adreçar-se a una altra empresa, a un organisme o al públic d’un altre país. Probablement en algun moment deuen haver volgut tancar un acord o posar un producte o servei al mercat i fer-ne publicitat, o bé han hagut de litigar amb una altra empresa en un altre país. Per això és important comptar amb un col·laborador que faci que totes les comunicacions que rep o emet aquesta empresa siguin fidels a l’original i, al mateix temps, tinguin sentit per al destinatari, siguin rigorosament confidencials i estiguin subjectes a terminis estrictes en una o altra direcció. A Ampersand fa més de 25 anys que ajudem a aconseguir aquest objectiu.

Negocios internacionales
Per a acords de negocis internacionals

Traduïm acords d’adquisició, estatuts, cartes d’intenció, escriptures de constitució, declaracions jurades, balanços generals, actes de reunions, sentències, acords de confidencialitat, arbitratges i qualsevol altre tipus de document necessari per a processos de negociació, fusió i adquisició internacional, perquè tinguin efecte a Espanya o en qualsevol altre país.

Publicidad internacional
Per donar publicitat a l’empresa en qualsevol país

Traduïm qualsevol documentació de l’àmbit de la comunicació i la publicitat empresarial per arribar a un públic més ampli, com el contingut de pàgines web, el contingut de campanyes de publicitat (anuncis a la ràdio, la televisió o la premsa, Google i Facebook Ads, cartelleria, etc.), pressupostos, factures, albarans i més, en qualsevol suport.

Fidelización de trabajadores
Per fidelitzar treballadors i clients estrangers

Traduïm els documents que permeten a l’empresa fer que els treballadors de les seves delegacions a l’estranger i els clients internacionals s’hi identifiquin i, així, revertir en la seva productivitat i en la seva reputació i, per tant, en la facturació: comunicacions personals, butlletins interns, continguts de cursos de formació, vídeos corporatius, etc.

Liderar el mercado global
Per innovar i liderar el mercat global

Traduïm els documents que permeten a les empreses ser líders del seu sector, relacionats amb els seus productes i serveis, com ara estudis de mercat, plans d’empresa, patents i sol·licituds de patents, fitxes tècniques, manuals d’usuari, recopilació i interpretació de dades, localització de software, etc.

Ens diferencia d’altres agències de traducció per a empreses…

Un servei orientat al client

Amb un gestor de projectes que analitza i comprèn el vostre negoci i les vostres necessitats i un equip de traductors propi per a les principals llengües europees i únic per a cada projecte.

Un estricte control de qualitat

Garantit per processos de verificació internes escrupolosos que hem perfeccionat i adaptat al llarg dels anys.

Un sistema de gestió que garanteix la confidencialitat

Ja que som conscients que la gran majoria de la documentació que tractem és altament sensible.

Cenyir-nos a terminis estrictes i a acords clars

Sincronitzant els nostres calendaris amb els de la vostra empresa (fiscal, jurídic, de llançament de producte, etc.) per funcionar com un sol equip.

Tenir més de dues dècades d’experiència

En traduccions de tot tipus (tècniques, financeres, jurídiques, etc.), incloent-hi les que necessita la seva empresa.

Treballar amb traductors nadius propis

Titulats i amb més de cinc anys d’experiència, que superen un procés de selecció escrupolós i que coneixen el mercat d’origen i destinació i cada sector.

Fer servir memòries i glossaris especialitzats en les vostres traduccions

Per garantir la coherència dels vostres documents i agilitar cada nou procés.

Oferir solucions totalment personalitzades

Amb capacitat per absorbir grans volums, treballar amb qualsevol format i integrar-nos en un equip de treball de l’empresa, entre altres característiques.

Un grau de satisfacció del client demostrable

Que sempre ens recomana a altres clients, la qual cosa ens permet haver acumulat més de 40.000 projectes.

Treballem amb qualsevol format i suport per a la traducció

A una empresa que contracta una traducció amb Ampersand no li cal preocupar-se de traslladar el material per traduir a un format o suport d’ús general, com Word o Excel. També treballem directament amb bases de dades csv, arxius html, php, xml, po, json, InDesign, etc., per estalviar temps i diners als nostres clients.

Oferim serveis i solucions de traducció en tots els àmbits des de 0,10 €/paraula

Disposem d’un equip especial per a traducció mèdica i farmacèutica

Alguns dels clients que confien en nosaltres des de fa molts anys són empreses mèdiques, químiques i farmacèutiques de prestigi per a les quals fem traduccions de múltiples àrees, com la medicina i la cirurgia, l’estadística de salut, el diagnòstic clínic, la indústria mèdica i farmacèutica, etc., amb traducció de sol·licituds de patents i patents, prospectes, anàlisis clíniques, recerques de mercat, informes, tesis doctorals i molt més. També oferim serveis de traducció jurada per als documents que hagin de tenir validesa legal a Espanya o a altres països.

Demaneu-nos pressupost sense compromís

Envieu-nos el formulari de pressupost amb les vostres dades, el document que vulgueu traduir i l’idioma en què el necessiteu perquè ho valorem. Obtindreu una resposta en molt poques hores. Si us cal pressupostar un projecte de més volum, truqueu-nos o envieu-nos un correu electrònic i un gestor de projectes acostumat a treballar al vostre sector es posarà en contacte amb vosaltres.

    Tipus de servei

    Vull traduir del


    Si vols incloure diversos arxius, primer comprimeix-los en un sol arxiu en format .zip.

    Dades de contacte