Nova incorporació: traductor en plantilla

Ampersand

Ampersand és una empresa de traducció amb seu a Barcelona, al carrer de Balmes. Tenim un equip de traductors interns que cobreixen part de la demanda de traduccions directes de l’anglès i altres idiomes al català i al castellà. Actualment, estem buscant una persona llicenciada en Traducció i Interpretació per integrar en aquest equip.

El lloc de treball es troba en una zona amb bones comunicacions i serveis. L’oficina és agradable i amb un bon ambient de treball, amb un equip jove i cohesionat. L’empresa té un pla de conciliació de la vida professional i familiar.

CARACTERÍSTIQUES DE LA FEINA:

CARACTERÍSTIQUES BÀSIQUES DEL CANDIDAT:

CARACTERÍSTIQUES ADDICIONALS QUE TAMBÉ ES VALORARAN:

SOU, CONTRACTE I INCORPORACIÓ:

La persona que incorporem rebrà la formació complementària necessària en matèria d’informàtica aplicada a la traducció, tractament d’arxius i formats i gestió de projectes. Per aquest motiu, aquesta és una feina ideal per a persones acabades de llicenciar o amb pocs anys d’experiència.

Es tracta d’un lloc de treball estable i amb possibilitats de desenvolupament professional en el marc d’una estructura professional jove i dinàmica en una empresa consolidada, innovadora i amb gran potencial.

Si t’interessa participar en el procés de selecció, envia’ns un missatge amb el teu currículum a: correu@ampersand.net

TERMINI MÀXIM PER A LA PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES: 11 DE MAIG DE 2014.