Traducció urgent a Barcelona

A Ampersand posem a disposició dels nostres clients un servei de traducció urgent de les combinacions lingüístiques més sol·licitades, per a les quals comptem amb una plantilla de traductors reforçada. Aquest servei urgent també s’aplica a documents d’una longitud determinada i als més comuns, com ara documents d’identitat, permisos de conduir, partides de matrimoni, antecedents penals, etc. Oferim traduccions amb la màxima precisió i qualitat lingüística en un termini de 24-48 hores laborables. Sol·liciteu informació sobre tarifes, documents i idiomes aquí:

Els idiomes que traduïm de forma urgent són:

CatalàCastellàAnglèsFrancèsItalià

Per a altres llengües, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sol·liciteu pressupost ara!

Màxima velocitat amb la qualitat que ens diferencia

A Ampersand donem molta importància tant a la qualitat de les nostres traduccions com a complir els terminis de lliurament, i per això no acceptem treballs si no queda absolutament clar que podem fer-los en el temps que requereixi el client. Per això orientem el nostre servei de traducció urgent a casos en què podem garantir tots dos aspectes: determinades combinacions de llengües molt sol·licitades, documents editables amb un màxim de 1.000 paraules i documents legals i acadèmics habituals amb el mateix límit de paraules. En el cas de documents de temes estàndard més llargs o documents legals més complexos (sempre en combinacions lingüístiques habituals) podem ajustar força els terminis de lliurament.

Traducció urgent

Quins documents traduïm amb urgència?

  • Documents editables (Word, Excel, PowerPoint, XML, XLIFF, etc.) d'una complexitat estàndard que no superin les 1.000 paraules.
  • Documentació de tràmits habituals: antecedents penals, DNI, partides de naixement, certificats de defunció, certificats de matrimoni, títols acadèmics, etc.

Traducció jurídica per a empreses

Quines llengües traduïm amb urgència?

Anglès Català, castellà
Francès
Italià
Portuguès
Català Anglès
Castellà
Francès
Català Castellà
Castellà Català

En traduccions jurades:

Anglès Català, castellà
Francès
Català Castellà
Castellà Català

Per què Ampersand és l'agència que busqueu per a la vostra traducció urgent?

Disponibilitat immediata

Si la vostra comanda compleix els requisits que ens permeten lliurar una traducció urgent amb els estàndards de qualitat més alts, començarem a treballar-hi immediatament.

Traducció impecable

Les nostres traduccions urgents es fan amb la mateixa cura i atenció al detall que les estàndard, i les fan traductors nadius de la llengua de destinació que tenen un coneixement expert de la terminologia adequada.

Preus raonables

Les traduccions urgents tenen una tarifa més alta que les estàndard. No obstant això, ens esforcem per mantenir la millor relació qualitat-preu a fi de ser competitius.

Com aconseguim no posar en perill la qualitat d'una traducció a causa de la urgència?

L'assignació immediata del projecte a un traductor amb experiència en el tipus de document i la combinació d'idiomes en qüestió és el primer pas per garantir la precisió i la coherència del contingut, mentre que l'ús d'eines avançades de traducció assistida accelera el procés i permet complir el termini mantenint la qualitat. És per això que ens podem comprometre a oferir un servei urgent per a documents i combinacions lingüístiques concrets.

Traduccions de qualitat

Traduccions jurades urgents

El nostre servei de traducció urgent inclou traduccions jurades de l'anglès i el francès al català i el castellà (i viceversa) de documents de fins a 1.000 paraules, com ara documents d'identitat, permisos de conduir, partides de naixement, certificats d'antecedents penals, expedients acadèmics o inscripcions en diversos registres (civil, mercantil, etc.). En aquests casos ens podem comprometre a lliurar l'encàrrec en 24-48 hores laborables.

Traducció jurada per a empreses

Les vostres traduccions urgents, en les millors mans

25 anys d'experiència

Ser una de les primeres agències de traducció de Barcelona, amb una oficina física i una sòlida reputació, ens ha permès treballar en més de 40.000 projectes, i això dona als nostres clients la tranquil·litat de saber que les seves traduccions estan garantides.

El millor equip de traductors

La nostra plantilla estable és el resultat d'una acurada selecció i formació contínua. Entre altres coses, comptem amb professionals nadius en la llengua de destinació, amb 5 anys d'experiència i una titulació específica en traducció o equivalent.

Metodologia de treball provada

El nostre procés provat inclou l'assignació de projectes als traductors més adequats, l'ús d'eines de traducció assistida d'última generació i un rigorós control de qualitat per garantir la precisió i la fluïdesa de cada traducció.

Satisfacció del client demostrable

Els nostres clients ens posen un excel·lent als comentaris de Google i us podem aportar referències valuoses sobre la nostra feina. Ens esforcem perquè els nostres clients rebin la millor atenció i el millor servei.

Confidencialitat absoluta

Tots els nostres traductors estan blindats per acords de confidencialitat, i també signem els acords que els nostres clients requereixen en relació amb la tramitació dels seus documents. A més, els nostres equips i processos protegeixen cada etapa de la traducció.

Disposem de l'equip humà més adequat per a una traducció urgent

Nadius de la llengua de destinació

Els nostres traductors tenen un coneixement nadiu i profund de la llengua i el seu context cultural, i això garanteix una traducció natural i precisa, adequada al públic objectiu.

Excel·lent domini lingüístic

L'habilitat dels nostres professionals per entendre i traduir correctament el contingut més complex en la llengua d'origen garanteix que el significat i el to del missatge original es conserven a la traducció.

Coneixement exhaustiu de la terminologia

Des del camp legal fins al mèdic, passant per la tecnologia, el màrqueting i molts altres, els nostres traductors dominen la terminologia especialitzada per garantir una traducció precisa i coherent.

Vinculació estable amb l'empresa

Com que disposem d'una plantilla estable de traductors, podem garantir la disponibilitat immediata i la qualitat del treball del nostre equip, a diferència d'altres agències que recorren a col·laboradors autònoms que no ha superat el mateix procés de selecció.

És molt senzill

Com funciona el procés de traducció urgent?