Traducció professional a Barcelona

Des de 0,10 € + IVA per paraula

A Ampersand entenem el servei de traducció professional com l’equilibri perfecte entre el talent humà, que aporten parlants nadius de la llengua de destinació experts en la terminologia adient i formats per la nostra agència, i les millors eines i processos de traducció avançada. Gràcies a aquesta filosofia, en els nostres més de 25 anys d’experiència hem sumat més de 2.000 clients, entre els quals hi ha empreses de renom de tots els sectors, i més de 40.000 projectes de traducció. No importa el camp de la traducció, la complexitat del contingut, el format del document o l’envergadura del projecte: tenim la millor solució per a la vostra necessitat de traducció professional.

Els idiomes més sol·licitats en traducció professional són

CatalàCastellàAnglèsFrancèsAlemanyItaliàRus

Per a altres llengües, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sol·liciteu pressupost ara!

El compromís d'Ampersand amb l'excel·lència

Mentre que altres empreses de traducció han donat prioritat a l'automatització, la reducció de costos o la rapidesa a expenses de la qualitat, a Ampersand mai no hem deixat d'apostar per disposar de la millor plantilla de traductors, parlants nadius de la llengua de destinació i coneixedors de la cultura i el país d'origen i de destinació, amb un domini expert de la terminologia del camp dels textos que calgui traduir.

A més, en projectes de llarga durada, assignem els mateixos traductors a cada feina per tal que arribin a conèixer en profunditat el contingut de les traduccions i les preferències del client. Per a nosaltres, és l'única manera d'entendre un servei de traducció excel·lent que compleix els objectius de les empreses o els particulars que ens contracten.

Traduccions professionals més habituals

Traducció legal:

 • Contractes de compravenda i arrendament
 • Acords de confidencialitat
 • Polítiques de privacitat
 • Escriptures de constitució
 • Actes i poders notarials
 • Demandes i sentències judicials
 • Testaments i fideïcomisos

Traducció tècnica:

 • Manuals i guies d'usuari i d'ús
 • Localització de software
 • Garanties
 • Informes, plànols, projectes i dibuixos tècnics
 • Patents i sol·licituds de patents
 • Fitxes tècniques
 • Manuals d'instal·lació

Traducció financera:

 • Comptes de resultats
 • Balanços de situació
 • Informes d'auditoria
 • Informes anuals
 • Informes fiscals
 • Declaracions de beneficis
 • Actes de reunions

Traducció publicitària:

 • Anuncis de televisió, ràdio i premsa
 • Flyers, fullets, catàlegs, paqueteria, etc.
 • Tanques publicitàries, marquesines, etc.
 • Campanyes de màrqueting electrònic
 • Creativitats i anuncis de Facebook, Instagram, YouTube i Google Ads
 • Pàgines web i botigues en línia

Què poden esperar els clients d'Ampersand?

Unes traduccions amb una qualitat lingüística impecable, una terminologia precisa i una perfecta adequació cultural gràcies als nostres traductors experts, que treballen amb el suport d'eines i processos de traducció avançada.

Una àmplia oferta d'idiomes i especialitats, amb més de 60 combinacions d'idiomes en totes les àrees (legal, tècnica, financera, publicitària, mèdica, farmacèutica, etc.), amb un reforç especial en les llengües més demanades.

Un preu just per una qualitat excel·lent, gràcies a pressupostos a mida que tenen en compte el nombre de paraules, les ràtios de repetició, la urgència i el volum.

Un lliurament puntual, assegurat per l'eficient gestió de projectes i la coordinació dels nostres traductors professionals: adaptem els recursos i els equips segons la urgència i la complexitat de cada projecte per complir sempre els terminis pactats.

Un estalvi de temps i maldecaps, ja que treballem amb qualsevol format perquè els nostres clients no hagin d'invertir temps i esforç a retocar el format: Word, Excel, InDesign, HTML, JSON, XML, XLIFF, PO i molts altres.

Un resultat coherent en les traduccions periòdiques i/o de gran volum, ja que sempre assignem el mateix equip al mateix client i projecte per garantir la coherència i l'estil en tots els lliuraments.

Una comunicació fluida, ja que assignem a cada client un gestor de projectes que actua com a enllaç directe i personalitzat, la qual cosa facilita la comprensió de les necessitats i assegura una resposta ràpida i eficaç.

L'adaptabilitat necessària per a qualsevol projecte, des de la traducció jurada puntual d'un carnet d'identitat fins a la traducció mensual de continguts web, documents legals i material tècnic.

Un enfocament personalitzat i centrat en el client, la qual cosa ens permet entendre les seves necessitats específiques i oferir-li solucions a mida que s'ajustin als seus objectius i expectatives. Així garantim un servei de màxima qualitat i satisfacció.

Una resposta ràpida a canvis i circumstàncies imprevistes, ja que estem compromesos amb la flexibilitat i la resolució proactiva de problemes. Així garantim que els projectes es puguin dur a terme d'una manera efectiva fins i tot en situacions inesperades.

Una garantia de confidencialitat a tota prova: ens cenyim a acords de confidencialitat propis i dels nostres clients i utilitzem sistemes de protecció de dades per protegir la informació que rebem, ja que sabem que és molt sensible.

La tranquil·litat de comptar amb una agència de reputació consolidada en el sector que té més de 25 anys de trajectòria a Barcelona, una puntuació excel·lent a internet i una oficina física a la ciutat, i que garanteix cada projecte.

Servei d'acompanyament 360° en internacionalització d'empreses

Una empresa amb presència en mercats internacionals ha de traduir cada dia una gran quantitat de textos i documents: des de documentació legal, tècnica o financera com ara contractes, patentes, manuals d'instruccions, comptes anuals o sentències judicials fins a textos relacionats amb la comunicació interna o externa de l'empresa, correus electrònics, pàgines web i botigues en línia, anuncis a internet, missatges en xarxes socials i moltes altres coses. A Ampersand fa més de 25 anys que oferim un exclusiu servei 360° de traducció per a empreses que s'adapta a les necessitats de calendari, l'especialització del contingut, el format o les eines, i també el to i el vocabulari de la marca i els seus productes i serveis, requisits de confidencialitat, etc.

La nostra especialitat en traducció professional jurada

A Ampersand som experts en traducció jurada, un servei essencial per als documents que han de tenir validesa legal en altres països o que procedeixen de l'estranger i han de tenir validesa legal a Espanya. Els nostres traductors jurats, certificats pel Ministeri d'Afers Exteriors, treballen amb la màxima precisió i rigorositat i garanteixen que la traducció sigui fidel al document original i que compleixi els requisits legals necessaris. Treballem amb una àmplia gamma de documents, com ara certificats de naixement, títols acadèmics, contractes, testaments i altres documents legals, i oferim als nostres clients la tranquil·litat de saber que les seves traduccions tenen el suport de professionals especialitzats en la matèria.

Traducció jurada per a empreses
Pressupost ràpid en 3 passos

Demanar una traducció professional a Ampersand és molt fàcil i ràpid