Traductors en portuguès professionals

El portuguès és l’idioma oficial de Portugal, Brasil, Angola, Guinea Bissau, Moçambic, Cap Verd, São Tomé i Príncipe i Timor Oriental, països que formen la Comunitat de Països de Llengua Portuguesa. També es parla a Macau i en algunes zones de l’Índia. És la setena llengua més parlada al món pel que fa a parlants nadius, amb més de 190 milions de parlants.

Comptem amb traductors professionals amb el portuguès com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes al portuguès. Els nostres traductors de portuguès tradueixen a la variant del portuguès pertinent, ja que no és el mateix preparar un text per a Portugal que per al Brasil: caldrà adaptar la variant lingüística i, també, el contingut.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen del portuguès al seu idioma nadiu.

Traduccions que fem al i del portuguès

JuradaTècnicaJurídicaMèdicaFarmacèuticaFinanceraPublicitària

Per a altres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sol·liciteu pressupost ara!