Professional copy editing and proofreading

Des de 0,10€ per paraula

La correcció de textos professional és un pas essencial per a la publicació de documents tècnics, acadèmics, literaris, científics, jurídics, de màrqueting, financers, etc., perquè garanteix que no continguin errors i que transmetin exactament allò que es vol expressar. El nostre servei com a correctors de textos professionals procura una escriptura impecable que manté la seva identitat.

Corregim textos en castellà i català
Per a altres llengües, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sol·liciteu pressupost ara!

Correccions de textos professionals més sol·licitades

A Ampersand fem de correctors de textos professionals per a qualsevol document, tant per a particulars com per a professionals, especialment de l’àmbit acadèmic, literari, laboral i de negocis. En general, la majoria són documents que comprometen la imatge personal i professional i/o un resultat comercial, com ara l’acceptació en una revista o editorial, la contractació en una empresa, l’obtenció d’un acord de compravenda, un augment de la facturació, etc. Per aquest motiu ens marquem uns exigents estàndards de qualitat. Alguns exemples de documents habituals que corregim són els següents:

 • Anuncis
 • Acords
 • Ressenyes de llibres o altres productes
 • Fullets i díptics
 • Catàlegs
 • Sol·licituds de patents
 • Informes de responsabilitat corporativa
 • Memòries corporatives
 • Memòries de sostenibilitat
 • Memòries de fundacions
 • Declaracions ambientals
 • Polítiques empresarials: climàtica, d’igualtat
 • Codis deontològics
 • Codis de conducta empresarial
 • Adreces electròniques
 • Manuals de producte
 • Memoràndums
 • Butlletins d’informació
 • Embalatge de producte
 • Material formatiu
 • Continguts de pàgines web
 • Altres documents financers, tècnics o de màrqueting

Correcció de textos

En què consisteix la nostra tasca com a correctors de textos professionals?

Localitzem i corregim errors gramaticals, ortogràfics, de puntuació o de sintaxi.

Detectem expressions ambigües o objectivament incorrectes i proposem alternatives.

Apliquem addicions o supressions per garantir la llegibilitat i el ritme.

Ens assegurem que el conjunt que inclou la nostra participació o la de diversos autors sigui totalment coherent.

Com serà la correcció del vostre text amb Ampersand?

Encara que podem adaptar-nos a la majoria de formats, els més habituals per corregir són Microsoft Word, PDF o InDesign. Així, doncs, la revisió inclourà un document:

 • Amb seguiment de canvis si el client ho sol·licita.
 • En el format en què hagi estat facilitat.
 • Amb les correccions ja aplicades, preparat per ser enviat o publicat (tret dels PDF, en què es podran veure notes perquè s’apliquin).
 • Puntualment, acompanyat d’un altre document amb comentaris o propostes del corrector si aquest ho considera necessari per poder entendre millor la correcció.
Començar ara

Text corregit

Com sol·licitar un pressupost de correcció de textos a Ampersand?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit volutpat mollis egestas nam luctus facilisis ultrices

Per què recórrer a un corrector de textos professional d’Ampersand?

Dominem l’idioma i el mercat de destinació

La nostra plantilla habitual està formada per correctors nadius en l’idioma per corregir amb un domini expert segons el tipus de document i la terminologia que es requereix. Si, per exemple, el document és una memòria corporativa sobre sostenibilitat, l’assignarem a un corrector amb experiència en aquest camp.

Oferim un interlocutor per projecte o per client

Assignem a cada projecte o client un únic interlocutor per dur a terme el seguiment tenint en compte les seves necessitats. D’aquesta manera, els temps de resposta seran reduïts, podrem atendre qualsevol nou repte que sorgeixi i procurarem que tot l’encàrrec compleixi els requisits més exigents. La nostra metodologia és fruit de la nostra aposta contínua per la innovació.

Ens avalen 25 anys d’experiència en correcció de textos

Ser una de les agències de traducció i correcció amb més trajectòria de Barcelona i amb seu a la ciutat ofereix als nostres clients la garantia que respondrem per la seva correcció un cop lliurada. A més, això ens situa en una posició privilegiada per seleccionar els millors professionals amb experiència, estar al dia de la literatura publicada als diferents camps i de la terminologia nova i implantar els processos més exigents de confidencialitat, fet que ens ha permès obtenir la confiança de més de 2.000 clients.

Oferim preus i terminis ajustats i transparents

Ens esforcem per oferir serveis de qualitat a preus ajustats, a més de complir els terminis establerts. Necessitem que el client ens enviï el text que vol corregir per fixar el preu i la data de lliurament definitiva, perquè sabem que no és possible anticipar la feina necessària d’un document que no coneixem; en cas contrari comprometríem la qualitat de certs treballs per poder cenyir-nos al preu i al termini acordat.

Ajudem les empreses a assolir l’excel·lència en els textos que redacten

Som col·laboradors de confiança d’empreses i institucions que necessiten una qualitat excepcional als textos que redacten i, per això, recorren a correctors de textos professionals per als seus documents financers, corporatius, de màrqueting, pàgines web, etc. També treballem per a entitats de l’administració. Podem assumir grans volums amb descomptes i adaptar-nos al calendari empresarial, i també a qualsevol necessitat de confidencialitat i qualitat.

Des del primer dia assignem un equip exclusiu a cada projecte, elaborem glossaris i memòries de correcció específiques, i treballem amb els col·laboradors (missatgeria, assessors, etc.) més solvents a escala nacional i internacional.

Excelència correcció textos

Preguntes freqüents sobre la correcció de textos professional

Et felis vitae ac venenatis lacus cras etiam risus scelerisque auctor adipiscing in a porta

Crec que domino la llengua en què escric. Realment necessito un corrector de textos professional?

Si heu arribat fins a aquesta pàgina és que probablement esteu dubtant i, en cas de dubte, la resposta sol ser que sí. La competència en la presentació de tesis, investigacions, sol·licituds de patents, etc., juntament amb la progressiva desaparició del paper dels editors en editorials i revistes, provoquen que la taxa de rebuig d’aquests treballs sigui relativament alta i fan recaure en els autors la responsabilitat de lliurar documents amb la màxima qualitat lingüística i precisió terminològica. Si heu fet una inversió de temps i diners en una obra, assegurar-se que és impecable redueix el risc de fracàs.

M’agrada el meu estil a l’hora d’escriure. Una correcció el canviarà per un altre amb el qual no m’identifiqui?

No. Un corrector de textos professional com el que us assignarà Ampersand identificarà allò que fa que la vostra manera d’expressar-se sigui única i la preservarà al màxim, i també les idees expressades. En cas que només necessiteu una revisió superficial, detectarem únicament errors gramaticals, ortogràfics, de puntuació i tipogràfics.

Com es calcula el preu d’una correcció de textos professional?

Com passa amb les traduccions, tenim estipulat un preu per paraula, però és necessari valorar abans el document que s’ha de corregir, perquè hi pot haver factors addicionals que condicionin el text, com ara la necessitat de dur a terme una revisió més en profunditat. Si ens envieu el material que s’ha de corregir, podreu saber el preu en molt poques hores.

Com garantiu la confidencialitat i el copyright dels documents per corregir?

Tots els nostres correctors estan vinculats a l’empresa amb un acord de confidencialitat i, al seu torn, l’empresa també estarà vinculada al client amb un altre acord de confidencialitat. Si els clients requereixen un altre tipus de contracte, ens podem adaptar.

En quins idiomes corregiu textos?

Tenim correctors de castellà i català, i en alguns casos podem corregir també en anglès (textos escrits per parlants nadius d’aquesta llengua). No dubteu a demanar informació.