Serveis a mida

A Ampersand Traduccions també oferim serveis de traducció a mida a fi de trobar la solució perfecta a les vostres necessitats específiques de traducció:

 • Projectes de gran volum
 • Testings lingüístics i funcionals
 • Accessos en línia personalitzats
 • Workflows a mida
 • Gestió de recursos lingüístics
 • Gestió terminològica
 • Gestió de memòries de traducció
 • Gestió documental
 • Auditories lingüístiques
 • Revisió de traduccions
 • Outsourcing de departaments de traducció

Sol·liciteu pressupost ara!

Serveis a mida en català

El català té aproximadament 10 milions de parlants, i aquests parlants valoren molt positivament que us hi adreceu en la seva llengua. De vegades, per aconseguir-ho, no n’hi ha prou amb els serveis d’especialitats diverses que us oferim i necessiteu un servei de traducció a mida, serveis de gestió terminològica o creació de processos específics. A Ampersand tenim experiència en la gestió de recursos lingüístics i ens adaptem a les vostres necessitats. Només cal que ens expliqueu què necessiteu.

Serveis a mida en castellà

El castellà és la segona llengua més parlada al món com a llengua materna, o sigui que és molt important poder arribar a aquesta audiència en la seva llengua. Ara bé, de vegades no n’hi ha prou amb un servei de traducció estàndard i és necessari crear processos a mida del client, revisar traduccions ja fetes o complementar temporalment les necessitats del vostre departament de traducció intern. A Ampersand Traduccions us oferim tot això i moltes altres prestacions amb els nostres serveis a mida. Parleu amb nosaltres i mirarem d’adaptar-nos a les vostres necessitats.

Serveis a mida en anglès

L’anglès és la lingua franca del món empresarial i comercial i, segurament, és la que té més presència en tots els àmbits. Així, doncs, si voleu aprofitar el potencial d’una audiència mundial, és summament important traduir la vostra documentació i els vostres materials a l’anglès. Si necessiteu un servei més adaptat als vostres processos o a necessitats puntuals, a Ampersand Traduccions us el donarem. Només cal que ens expliqueu les característiques del vostre projecte i us proposarem tota una gamma de serveis a mida, que van des de la creació i el manteniment de glossaris fins a l’ús de material ja traduït o l’actualització de traduccions antigues. Som pioners en l’ús de memòries de traducció i tenim una àmplia experiència en la gestió de recursos lingüístics. Expliqueu-nos què necessiteu i ens adaptarem a les vostres necessitats.

Serveis a mida en francès

Si voleu arribar a un mercat de gairebé 77 milions de parlants nadius de francès i uns 200 milions més que el tenen com a segona llengua, necessiteu traduccions i, segurament, serveis adaptats a les característiques de la vostra empresa o del vostre projecte. A Ampersand Traduccions tenim molta experiència en la traducció al francès i en la gestió de recursos lingüístics relacionats amb aquest idioma: memòries de traducció, glossaris terminològics, etc. Si ens expliqueu què necessiteu us oferirem un dels nostres serveis a mida per adaptar-nos a les vostres necessitats.

Serveis a mida en alemany

Al món hi ha més de 130 milions de parlants d’alemany, un mercat gens menyspreable per als vostres productes i serveis. I, si voleu arribar a aquesta audiència germanòfona, és important traduir el vostre material a l’alemany. Si necessiteu un servei adaptat a les vostres característiques, que vagi més enllà del servei de traducció estàndard, a Ampersand Traduccions us el podem facilitar. Només cal que ens expliqueu com és el vostre projecte i què necessiteu i us oferirem diversos serveis a mida, que van des de la creació i el manteniment de glossaris fins a l’ús de material ja traduït o la creació de workflows adaptats als vostres processos. Som pioners en l’ús de memòries de traducció i tenim una àmplia experiència en la gestió de recursos lingüístics. Expliqueu-nos quines són les vostres necessitats i ens hi adaptarem.

Serveis a mida en italià

Si voleu arribar als consumidors i usuaris de parla italiana, gairebé 70 milions de parlants, necessitareu traduccions i, segurament, serveis adaptats a les característiques de la vostra empresa o del vostre projecte. A Ampersand Traduccions tenim molta experiència en la traducció a l’italià i en la gestió de recursos lingüístics relacionats amb aquest idioma: memòries de traducció, glossaris terminològics, creació de workflows adaptats als vostres processos, etc. Si ens expliqueu què necessiteu us oferirem un dels nostres serveis a mida per adaptar-nos a les vostres necessitats.

Serveis a mida en portuguès

El mercat de llengua portuguesa és molt important, ja que té aproximadament 235 milions de parlants. Per arribar a aquest públic immens és important traduir el vostre material a aquest idioma, fent servir la variant adequada. Ara bé, de vegades no n’hi ha prou amb un servei de traducció estàndard i és necessari crear processos a mida del client, revisar traduccions ja fetes o complementar temporalment les necessitats del vostre departament de traducció intern. A Ampersand Traduccions us oferim tot això i moltes altres prestacions amb els nostres serveis a mida. Parleu amb nosaltres i mirarem d’adaptar-nos a les vostres necessitats.

Serveis a mida en xinès

No hi ha dubte que la Xina és el mercat més gran del món, amb més de 900 milions de parlants nadius de xinès. Si voleu arribar-hi és essencial que traduïu els vostres productes o serveis al xinès tenint en compte la distància cultural, que és especialment notable en el cas d’aquesta llengua. En molts casos necessitareu serveis complementaris per arrodonir el vostre producte, o un servei més adaptat als vostres processos o a necessitats puntuals. A Ampersand Traduccions podem ajudar-vos: només cal que ens expliqueu les característiques del vostre projecte i us proposarem tota una gamma de serveis a mida, que van des de la creació i el manteniment de glossaris fins a l’ús de material ja traduït o l’adaptació a les variants de xinès. Som pioners en l’ús de memòries de traducció i tenim una àmplia experiència en la gestió de recursos lingüístics. Expliqueu-nos què necessiteu i ens adaptarem a les vostres necessitats.