Orientats al client

Servei de traducció orientat al client

A Ampersand escoltem les necessitats dels nostres clients a l’hora de definir i dissenyar els nostres serveis de traducció.

Disposem de més de 200 traductors per cobrir les combinacions principals d’idiomes. A Ampersand Traduccions ampliem els nostres serveis de traducció en funció de les necessitats del mercat, ampliant la gamma d’idiomes que cobrim segons les necessitats dels nostres clients.

Traduïm tot tipus de textos, independentment del format, i, sempre que el format original sigui editable, retornem la traducció en aquest mateix format i respectant tots els formats interns (negreta, cursiva, subratllat, etc.).

Treballem amb memòries de traducció i glossaris terminològics.

Tots els nostres clients disposen d’un gestor de projectes exclusiu que coneix totes les seves necessitats i particularitats, des dels traductors que s’ajusten més bé a les seves necessitats fins a la metodologia de treball o les preferències d’enviament, i els ofereix una atenció personalitzada i un contacte directe.

Com a empresa de traducció, tenim un equip de traductors professionals en plantilla que ens permet donar una resposta immediata a les necessitats dels nostres clients amb la garantia de la màxima qualitat.