Experiència

Ampersand, una agència de traducció estable

Ampersand Traduccions va començar a oferir serveis de traducció professional l’any 1994 i des d’aleshores ha anat creixent al costat dels seus clients, entre els quals hi ha empreses de tots els sectors i totes les mides.

Tota aquesta experiència acumulada és una font de coneixement que ens permet donar resposta a cadascuna de les necessitats específiques dels nostres clients i que ens situa com una de les empreses de serveis de traducció professional líders del mercat.

La dimensió assolida durant més de 25 anys ens permet posar a la vostra disposició una infraestructura, un equip professional i una tecnologia que ens permeten assumir projectes de qualsevol mida i grau de complexitat. La combinació d’experiència i recursos genera un altre avantatge: la garantia de continuïtat. La gestió de les vostres traduccions i, sobretot, la custòdia dels recursos lingüístics que caracteritzen i diferencien estratègicament la vostra documentació exigeixen una empresa sòlida i professional com Ampersand, que us garanteixi estabilitat al llarg del temps, i una infraestructura tecnològica que asseguri la salvaguarda dels vostres actius lingüístics.

Actualment disposem de més de 200 traductors professionals, oferim serveis de traducció en més de 60 combinacions d’idiomes, tenim una cartera de més de 2.000 clients i gestionem més de 3.000 projectes de traducció cada any. Per a nosaltres, aquests avantatges tenen un nom: experiència. Per als nostres clients, en tenen un altre: tranquil·litat.

Si voleu treballar amb una empresa de traducció professional amb experiència, estable i amb garanties, Ampersand és la vostra agència de traducció.