Traductors professionals en castellà

El castellà, en diverses variants, es parla a l’Estat espanyol, a l’Amèrica Central i a l’Amèrica del Sud (gairebé a tot el subcontinent), i també en diverses zones dels Estats Units i de diversos països de l’Àfrica. És el segon idioma del món pel que fa al nombre de parlants nadius.

Comptem amb traductors professionals amb el castellà com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes al castellà.

Els nostres traductors al castellà tradueixen a la variant del castellà pertinent, ja que no és el mateix preparar un text per a Espanya que per a Colòmbia o Mèxic: caldrà adaptar la variant lingüística i, també, el contingut.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen del castellà al seu idioma nadiu.

Traduccions que fem al i del castellà

JuradaTècnicaJurídicaMèdicaFarmacèuticaFinanceraPublicitària

Per a altres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sol·liciteu pressupost ara!