Traductors en alemany professionals

L’alemany es parla a Alemanya, Àustria i Liechtenstein, i també en regions de Suïssa, Luxemburg, Bèlgica, França, Itàlia, Dinamarca i Polònia. És una de les llengües oficials de la Unió Europea, on és la llengua més parlada pel que fa a parlants nadius. Es calcula que té uns 100 milions de parlants nadius a tot el món.

Els nostres traductors a l’alemany tradueixen a la variant de l’alemany pertinent, ja que no és el mateix preparar un text per a Alemanya que per a Àustria o Suïssa: caldrà adaptar la variant lingüística i, també, algunes parts del contingut.

A Ampersand comptem amb traductors professionals amb l’alemany com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes a l’alemany.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de l’alemany al seu idioma nadiu.

Traduccions que fem a l’alemany i de l’alemany

JuradaTècnicaJurídicaMèdicaFarmacèuticaFinanceraPublicitària

Per a altres serveis, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sol·liciteu pressupost ara!