Traducció de màrqueting

Les traduccions de màrqueting són molt importants, ja que l’èxit i la imatge d’una empresa depenen en bona part de la qualitat de les comunicacions i les seves traduccions. Si la vostra empresa vol vendre al mercat exterior, és important que tota la documentació que feu servir estigui adaptada a la cultura i l’idioma del mercat al qual s’adreça. A Ampersand Traduccions traduïm tota mena de missatges del màrqueting i la comunicació (interna o externa) per garantir la interacció d’una empresa amb els seus clients i proveïdors o, fins i tot, dins la mateixa empresa.

Traducció de màrqueting al català

El català té aproximadament 10 milions de parlants, i aquests parlants valoren molt positivament rebre les campanyes de màrqueting i de publicitat en català. Llegir en l’idioma propi dona una sensació de proximitat que acosta els vostres productes i campanyes als possibles clients i facilita la presa de decisions de compra positives. Per aquest motiu, la traducció de les vostres campanyes de màrqueting a aquest idioma us pot obrir les portes al mercat d’usuaris que llegeixen en català. Ampersand Traduccions té un equip professional amb més de 25 anys d’experiència en la traducció de màrqueting i us ofereix uns serveis que s’adapten a les vostres necessitats.

Traducció de màrqueting al castellà

El castellà és la segona llengua més parlada com a llengua materna, només superada pel xinès mandarí. Així, doncs, la quantitat d’usuaris als quals podeu arribar si traduïu les campanyes de màrqueting al castellà és enorme i és vital presentar els continguts en aquest idioma si voleu entrar en aquest mercat. Així mateix, atesa la varietat de territoris on es parla en castellà, és important que les vostres campanyes de màrqueting es tradueixin a la variant que pertoqui o en un castellà neutre, apte per a tots els usuaris. A Ampersand Traduccions tenim experiència en l’àmbit de la traducció de màrqueting i prestem una atenció especial a la variant de castellà que cal fer servir.

Traducció de màrqueting a l’anglès

L’anglès és la tercera llengua més parlada del món pel que fa al nombre de parlants nadius, i és la més parlada si tenim en compte els parlants no nadius. A més d’això, és la lingua franca del món empresarial i comercial. Així, doncs, si voleu aprofitar el potencial d’una audiència mundial, és summament important traduir les vostres campanyes de màrqueting a l’anglès perquè les vostres accions de màrqueting, publicitàries o formatives arribin a tot el món. D’altra banda, cal que tingueu clar si voleu que les traduccions es facin utilitzant una variant anglesa concreta (anglès americà, anglès britànic, etc.). A Ampersand Traduccions traduïm documents de màrqueting a l’anglès aprofitant l’experiència del nostre equip, pioner en la traducció en aquest àmbit, i disposem de traductors nadius de les diverses variants d’aquest idioma.

Traducció de màrqueting al francès

El francès és un dels idiomes amb més presència al món, especialment en l’àmbit de les relacions entre organismes internacionals. Si traduïu textos de màrqueting al francès arribareu a gairebé 77 milions de parlants nadius de francès i a uns 200 milions més que el tenen com a segona llengua. A Ampersand Traduccions traduïm documents de màrqueting al francès tenint en compte la variant lingüística per aconseguir una sensació de proximitat més gran en els receptors de les vostres campanyes de màrqueting.

Traducció de màrqueting a l’alemany

Al món hi ha més de 130 milions de parlants d’alemany, un mercat gens menyspreable per als vostres productes i serveis. Si voleu arribar a aquesta audiència germanòfona és important traduir les campanyes de màrqueting a l’alemany. A Ampersand disposem de traductors d’alemany nadius i tenim una àmplia experiència en la traducció de màrqueting a l’alemany. La nostra experiència, de més de 25 anys, és una eina que posem al vostre servei.

Traducció de màrqueting a l’italià

Per fer arribar els productes i continguts de la vostra empresa als usuaris que parlen italià (aproximadament 70 milions de persones) és necessari traduir les vostres campanyes de màrqueting a aquest idioma. Aquest públic apreciarà enormement poder llegir els anuncis, la informació sobre productes i altra documentació de màrqueting en el seu idioma, i la proximitat que això causa us pot beneficiar quan els compradors hagin de prendre alguna decisió de compra. A Ampersand Traduccions som coneixedors de les característiques d’aquests textos i tenim l’experiència necessària per traduir documents de màrqueting a l’italià amb traductors nadius d’aquesta llengua.

Traducció de màrqueting al portuguès

El mercat de la llengua portuguesa és molt important, ja que té aproximadament 235 milions de parlants. Per arribar a aquest públic immens és important traduir els vostres documents de màrqueting al portuguès tenint en compte la variant lingüística del vostre públic objectiu i, a més, tenint en compte les característiques de la documentació que es difon per aquest mitjà: posicionament SEO (si es tracta de textos web), textos fàcils de llegir, formats etiquetats, etc. A Ampersand Traduccions fem traducció de màrqueting al portuguès tenint en compte tots aquests factors i amb traductors nadius de portuguès amb experiència en aquest àmbit.

Traducció de màrqueting al xinès

No hi ha dubte que, amb més de 900 milions de parlants nadius de xinès, la Xina és el mercat més gran del món, i per arribar-hi és essencial comunicar-se adequadament amb el públic objectiu. En aquest sentit, un pas important és traduir les campanyes de màrqueting al xinès, tot i que cal tenir en compte la distància cultural, que és especialment notable en el món digital. Així, doncs, cal comptar amb un traductor qualificat que sàpiga com connectar amb el públic xinès i que utilitzi la variant adequada de xinès (simplificat o tradicional). A Ampersand fem traducció de màrqueting al xinès tenint en compte aquests factors perquè el vostre missatge arribi al receptor en perfectes condicions.

    Tipus de servei

    Vull traduir del


    Si vols incloure diversos arxius, primer comprimeix-los en un sol arxiu en format .zip.

    Dades de contacte