Traducció de portuguès

El portuguès és l’idioma oficial de Portugal, Brasil, Angola, Guinea Bissau, Moçambic, Cap Verd, São Tomé i Príncipe i Timor Oriental, països que formen la Comunitat de Països de Llengua Portuguesa. També es parla a Macau i en algunes zones de l’Índia. És la setena llengua més parlada al món pel que fa a parlants nadius, amb més de 190 milions de parlants.

Comptem amb traductors professionals amb el portuguès com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes al portuguèsEls nostres traductors de portuguès tradueixen a la variant del portuguès pertinent, ja que no és el mateix preparar un text per a Portugal que per al Brasil: caldrà adaptar la variant lingüística i, també, el contingut.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen del portuguès al seu idioma nadiu.

Pressupost de traducció

Demaneu un pressupost de traducció sense compromís fent servir
el nostre formulari en línia. Us enviarem un pressupost exacte en poques hores.

Ells ja treballen amb nosaltres