Traducció de neerlandès

El neerlandès (que també es coneix com a holandès o flamenc) és la llengua oficial dels Països Baixos (incloent-hi les Antilles Neerlandeses i Aruba), Bèlgica (on es parla la variant flamenca) i el Surinam. Es calcula que te més de 20 milions de parlants nadius.

Comptem amb traductors professionals amb el neerlandès com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes al neerlandès. Els nostres traductors de neerlandès (que també es coneix com a holandès) tradueixen a la variant del neerlandès pertinent, ja que no és el mateix preparar un text per a Bèlgica que per als Països Baixos: caldrà adaptar la variant lingüística i, també, el contingut.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen del neerlandès al seu idioma nadiu.

Pressupost de traducció

Demaneu un pressupost de traducció sense compromís fent servir
el nostre formulari en línia. Us enviarem un pressupost exacte en poques hores.

Ells ja treballen amb nosaltres