Traducció de castellà

El castellà, en diverses variants, es parla a l’Estat espanyol, a l’Amèrica Central i a l’Amèrica del Sud (gairebé a tot el subcontinent), i també en diverses zones dels Estats Units i de diversos països de l’Àfrica. És el segon idioma del món pel que fa al nombre de parlants nadius.

Comptem amb traductors professionals amb el castellà com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes al castellà.

Els nostres traductors al castellà tradueixen a la variant del castellà pertinent, ja que no és el mateix preparar un text per a Espanya que per a Colòmbia o Mèxic: caldrà adaptar la variant lingüística i, també, el contingut.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen del castellà al seu idioma nadiu.

Pressupost de traducció

Demaneu un pressupost de traducció sense compromís fent servir
el nostre formulari en línia. Us enviarem un pressupost exacte en poques hores.

Ells ja treballen amb nosaltres