Traducció d'alemany

L’alemany es parla a Alemanya, Àustria i Liechtenstein, i també en regions de Suïssa, Luxemburg, Bèlgica, França, Itàlia, Dinamarca i Polònia. És una de les llengües oficials de la Unió Europea, on és la llengua més parlada pel que fa a parlants nadius. Es calcula que té uns 100 milions de parlants nadius a tot el món.

Els nostres traductors a l’alemany tradueixen a la variant de l’alemany pertinent, ja que no és el mateix preparar un text per a Alemanya que per a Àustria o Suïssa: caldrà adaptar la variant lingüística i, també, algunes parts del contingut.

A Ampersand comptem amb traductors professionals amb l’alemany com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes a l’alemany.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de l’alemany al seu idioma nadiu.

Pressupost de traducció

Demaneu un pressupost de traducció sense compromís fent servir
el nostre formulari en línia. Us enviarem un pressupost exacte en poques hores.

Ells ja treballen amb nosaltres